Customizer not showing up

The email customizer doesn't load. It shows a blank page with a grey background and never ends loading.

All my plugins are deactivated, I already tried to uninstall and reinstall email customizer several times, it worked only once.

Hi

Have you used Chrome Inspect before?

Do you know how to check if your site/theme is giving any javascript errors?

I'd like to check if your theme is giving and javascript errors which might be breaking this.

Thanks

on October 10, 2016.

No javascript errors were shown, anyway using a different browser did the trick.

With Safari it works perfectly, the issue was due to some chrome extensions that are conflicting.

on October 12, 2016.
Add Comment
2 Answer(s)

Some chrome add-ons were conflicting, using a different browser fixed the issue to me.

Answered on October 12, 2016.
Add Comment

That's awesome. Can you let us know which chrome extension it was?

Answered on October 13, 2016.

I think it was LastPass but I'm not 100% sure.

Lastpass gave me problems also with other platforms like mixpanel, this is why I'm blaming it 🙂

From the javascript console, there was nothing useful except the fact that all the javascripts were constantly reloading even if no error was shown.  I noticed then that the page was loading also my extensions scripts and I decided to give a try to a browser that had no add-ons and this worked.

on October 13, 2016.

Thanks for letting us know 🙂

on October 14, 2016.
Add Comment

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.